• Behandel kamer
  • Zaal 3
  • Zaal 4
  • Zaal 5
  • Zaal 6
  • Zaal 7
  • Zaal 1
  • Zaal 2
  • Ontvangstbalie

Fysiotherapiepraktijk VisieFit

U vindt onze moderne fysiotherapiepraktijk en goed geoutilleerde trainingszaal in het centrum van Wassenaar. Ons team bestaat uit vakkundige en toegewijde fysiotherapeuten, een manueel therapeut en een bedrijfsfysiotherapeut, die u adequaat kunnen bijstaan in het verhelpen of verminderen van uw klachten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het behandelen van patiënten met orthopedische klachten sportblessures, in Graded Activity, een praktische training voor patiënten met chronische lage rugpijn en in het geven van oefentherapie. Ook kunt u bij ons terecht voor Dry-needling en werken wij, indien nodig, nauw samen met een diëtiste en psycholoog. Een van onze therapeuten is bovendien gecertificeerd claudicatiotherapeut en aangesloten bij het Claudicationetwerk. Dit betekent dat patiënten met ‘etalagebenen', gespecialiseerde zorg kunnen krijgen. 


Gratis haal en breng service binnen Wassenaar
Heeft u fysiotherapie nodig, maar mag of kunt u (nog niet) autorijden? Geen probleem. De medewerkers van VisieFit komen u graag thuis halen en brengen u na afloop van de behandeling weer naar huis. Wilt u gebruik maken van deze haal- en brengservice? Meld dit dan bij het maken van een afspraak. Dan plannen wij direct het vervoer voor u in.

VisieFit maakt deel uit van het netwerk van FysioTopics©. Dit netwerk is exclusief voor praktijken, die hun sporen hebben verdiend op het gebied van kwaliteit en innovatie (www.fysiotopics.nl)

Medische Fitness

Medische fitness is een vorm van fitness onder begeleiding van een fysiotherapeut, waarbij het trainingsschema zodanig is opgesteld dat u, ondanks uw beperkingen toch kunt sporten. Ook kunt u medische fitness zien als aanvulling op uw revalidatie na een blessure, één en ander in overleg met uw behandelaar (fysiotherapeut).
Daarnaast is medische fitness geschikt voor iedereen die op een verantwoorde manier met begeleiding wil fitnessen.Adviesbureau VisieFit

Wilt u, als bedrijf, graag gezonde medewerkers? Medewerkers die met plezier werken en die niet of nauwelijks ziek zijn? Wilt u bovendien dat wanneer uw werknemers toch verzuimen, zij weer zo spoedig mogelijk herstellen? VisieFit helpt u dat graag bereiken.

Wij zijn een onafhankelijk opererend adviesbureau op het gebied van fysieke belasting. Wij bieden een breed pakket aan diensten waarmee bedrijven hun werknemers kunnen helpen gezond te worden én te blijven. Preventie en 'snelle interventie bij klachten' zijn hierbij onze speerpunten. Denkt u bij onze dienstverlening aan werkplekonderzoeken, risicoanalyses met betrekking tot verzuim, advies over preventie en ergonomie, trainingsprogramma's en begeleiding bij verzuim en re-integratie.  

Neem vrijblijvend contact met ons op om te horen wat VisieFit voor u of uw bedrijf kan betekenen. Wij staan u graag te woord.

VisieFit, Kerkstraat 41B & 45, 2242 HC Wassenaar
T: 31(0)70 517 81 39, E: info@visiefit.nl

 

Fysiotherapiepraktijk VisieFit

Fysiotherapie Hofman

Vanaf 1 januari 2018 zijn Fysiotherapie Hofman en VisieFit BV samengegaan onder de naam VisieFit. In ons moderne bedrijf in het centrum van Wassenaar kunt u o.a. terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, bedrijfsfysiotherapie, Dry Needling en medische fitness. Daarnaast is VisieFit ook een adviesbureau op het gebied van fysieke belasting.