• Behandel kamer
  • Zaal 3
  • Zaal 4
  • Zaal 5
  • Zaal 6
  • Zaal 7
  • Zaal 1
  • Zaal 2
  • Ontvangstbalie

Medewerkers

Paul Hofman

paulPaul Hofman is fysiotherapeut en de gedreven oprichter en energieke eigenaar van Fysiotherapie Hofman en VisieFit. In 1983 begon Paul zijn praktijk in Wassenaar, op Kerkstraat 45. Toen de praktijkruimte te klein werd, breidde hij deze in 1993 uit met behandelruimtes en een ruime trainingszaal op Kerkstraat 41B. Dat was het begin van VisieFit. VisieFit is een paramedisch fitnesscentrum, bedoelt om de belastbaarheid van patiënten te verhogen en mensen onder begeleiding preventief te laten trainen om klachten te voorkomen. Vanaf 1995 is VisieFit zich ook gaan richten op bedrijfsfysiotherapie. Paul is naast regulier fysiotherapeut ook bedrijfsfysiotherapeut . In deze hoedanigheid houdt hij zich bezig met het voorkomen, verminderen en herstellen van lichamelijke problemen die verband houden met het werk van de patiënt. Hierbij kijkt hij onder andere naar de werkplek, de werkomgeving en de lichamelijke en psychische belasting van het werk van zijn patiënten. Op regelmatige basis houdt hij ook verzuimspreekuren bij bedrijven.

Jordi van Velzen

jordi Jordi is fysiotherapeut en in opleiding tot manueel therapeut. Als manueeltherapeut neemt hij pijnklachten en bewegingsbeperkingen weg door gewrichten beter te laten bewegen. Jordi volgt zijn opleiding aan de SOMT in Amersfoort. Naast zijn werk als manueeltherapeut is Jordi ook bezig met oefentherapie . Hij begeleidt patiënten bij het doen van lichamelijke oefeningen met het doel hen fysiek sterker te maken en er zo voor te zorgen dat hun klachten verdwijnen en niet meer terugkomen. Hij werkt hierbij onder meer met de behandelmethode Graded Activity . Dit is een praktische training voor patiënten met chronische pijn. De behandeling richt zich op het stapsgewijs opbouwen van activiteiten met als doel patiënten weer beter te laten functioneren. Jordi volgde de cursus BackToGolf en kan daardoor golfblessures optimaal behandelen en specifiek op golf gerichte fitnesstraining geven. En tot slot is Jordi gecertificeerd claudicatiotherapeut . Hij kan hierdoor specifieke zorg verlenen aan patiënten die lijden aan perifeer arterieel vaatlijden, in de volksmond ‘etalagebenen’ genoemd.

Simone van Gaalen

simone Simone is afgestudeerd als fysiotherapeute. In de praktijk combineert zij vaak behandelingen in de behandelkamer met oefentherapie. Bij de oefentherapie wordt gestart op het beginniveau van de patiënt, waarna er wordt gewerkt aan de persoonlijke doelen. Hierbij wordt gewerkt met oefeningen die de patiënt ook na het behalen van de doelen kan blijven voortzetten ter preventie van klachten voor de toekomst.

Simone is sinds maart 2016 ook Dry needling therapeute, dry needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie.
Het is een onderdeel van een totale behandeling, die gericht is op het behandelen van spierklachten.
Voorbeelden hiervan zijn: Lage rugklachten, schouderklachten, hoofdpijn, tenniselleboog etc.
Dryneedling wordt altijd gecombineerd met oefentherapie of een andere behandeltechniek binnen de fysiotherapie. Tot slot heeft Simone zich ook toegelegd op het begeleiden van de Oncologische patiënten, door middel van gevolgde trainingen is zij in staat deze patiënten te helpen herstellen na de chemotherapie.

Mayke Laros

Mayke is (sport-)masseuse en onze chauffeuse van de Haal en Breng service.

 

Snel in contact